"Ik voel me hierin thuis! "

Guus Migchels

Hoi, ik ben Guus! Geboren in 1990 en erg graag onder de mensen.

Ik heb diploma’s behaald als automonteur, ingenieur en leraar. Mijn hobby’s zijn klassieke auto’s, jetskiën, maar vooral dansen!

Ik dans nu ongeveer 10 jaar en ben begonnen in de urban scene. Ooit gestart met breakdance, daarna al snel naar Hiphop gegaan, waarna ik weer doorgerold ben in het dansen van Popping en House. Op een gegeven moment kwam ik op een salsafeestje waar ik eigenlijk kwam voor de Urban zaal. Bij het rondlopen op dit feestje raakte ik zo gefascineerd over het partnerdansen, dat ik tegen mezelf zei: dat wil ik ook kunnen! 

Vanaf dat moment ben ik op zoek gegaan naar een goede Salsa dansschool in Eindhoven. En ja, waar beter dan bij Shelina Salsa! Daar kwam ik ongeveer 4 jaar geleden binnen lopen en een flink aantal salsa en bachata cursussen later ben ik in aanraking gekomen met Urban Kiz (een zijtak van Kizomba). Omdat ik altijd in de urban scene heb gedanst was dit iets waar ik me echt in thuis voelde! Én partnerdans, én urban muziek! 

Vanaf dit moment heb ik dit niet meer losgelaten en na veel lessen en workshops volgen maar ook zeker uren dansen op feestjes, heeft het er toe geleid dat ik met alle plezier er nu al meer dan twee jaar les in mag geven! 

Ik geef les op: