Benjamin Heinze

Hi, mijn naam is Benjamin Heinze!

Dansen is iets waar ik vanaf kleins af aan mee in aanraking ben gekomen. Zo heb je mijn familie die thuis of op familiefeesten latin danste of mijn broer die met street- en breakdance wedstrijden meedeed. Voor mij begon het toen ik 13 was en een groep vrienden leerde kennen. Elke dag buiten of op school gingen we c-walken en hiphop dansen. Toen was hiphop en c-walken ook het enigste wat ik interessant vond.

En toen ging het heel snel! Op mijn 18de verjaardag kreeg ik voor mijn verjaardag een cursus salsa voor de lessen van Patrick Rosheuvel, een bekend persoon in de salsa. Ik heb daar twee geweldige jaren gehad en de mogelijkheid gekregen om in een studentenshowteam te dansen.

Daarna werd ik gevraagd door Samantha, die hier al danste, om een les mee te dansen bij “The Latin Dance Crew”, de showgroep van deze dansschool. Later ben ik  in training gegaan en ook begonnen met lesgeven.

Ik kan zeggen dat ik met de familie “The Latin Dance Crew” mijn beste momenten heb meegemaakt. Het is een groep die blijft streven naar het beste. Uit hunzelf, en hun dans. I can say that I’m proud to be a part of it!

Peace out ✌️, and I hope to see you at The Latin Dance Studio!

“ Het is een groep die blijft streven naar het beste. Uit hun zelf, en hun dans. I can say that I'm proud to be a part of it! ”

Ik geef les op: