Nieuwspagina corona

September lessen

Volgende week gaan we van start! Proeflessen zijn van maandag 31 augustus t/m donderdag 3 september. De cursus is 16 weken en eindigt op 17 december.

Tijdens deze cursus geven we onze cursisten de keuze of zij willen dansen met een vaste partner of dat ze willen door wisselen. Als je wilt dansen met een vaste partner is het van belang dat je deze tevoren vindt!

Officieel gezien (conform RIVM: https://www.rijksoverheid.nl/…/openbaar-en-dagelijks-…/sport) mochten we in de huidige juli cursus al wisselen. We vonden het zelf wat snel en besloten deze cursus met vaste partners te dansen.

De zaal wordt opgedeeld in dansers die wel of niet wisselen (links / rechts van de zaal) en we zorgen er verder voor dat er voldoende afstand tussen de groepen/koppels zijn.

Social dance partys of “oefen avonden” organiseren wij voorlopig niet.

Voor de rest geld:
-Houdt buiten het strict noodzakelijke 1,5m afstand.
-Bij binnen komst handen desinfecteren (staan overal pompjes)

🔴 Verdere uitleg compensatie regeling
Vorig seizoen hebben we door corona maar 10 van de 16 lessen kunnen geven. Dit houdt in dat er 6 weken nog ingehaald mogen worden.

Wil je je inschrijven voor de September cursus? Dan berekenen we je tegoed en rekenen we deze door als korting op je cursus. Zo niet dan ben je gewoon vrij om langs te komen (even melden aan de bar) en de weken in te halen. Inschrijven is dus géén voorwaarde, inhalen kan altijd.

Belangrijk is wel dat wanneer je besluit te gaan inhalen, je deze in één reeks komt inhalen. Je kunt dus niet een les nemen, en 5 weken later weer eentje etc. etc.

Heb je 2 lessen? Dan mag je 6 weken 2 lessen komen doen.
Heb je onbeperkt? Dan mag je 6 weken onbeperkt komen doen.

Heb je nog een vraag stuur ons dan een mail!

Tot snel! ❤️ 💃
The Latin Dance Studio Team

Compensatie regeling update

 
De compensatie regeling gaat veranderen. We hebben besloten dat iedereen zijn of haar aantal lessen of weken onbeperkt mag inhalen tijdens vanaf september cursus. Dit zijn in totaal 6 weken.
 
– Je hoeft niet een cursus af te nemen om te mogen inhalen.
– Wanneer je wel een cursus neemt berekenen we wat je tegoed van de vorige cursus en krijg je dit als korting op je cursus.
-Er worden dus géén bootcamps gegeven.
 
Het lesrooster is nu online en te bekijken op: https://www.thelatindancestudio.nl/lesrooster-september/
 
Mochten de vooruitzichten hetzelfde blijven dan:
 
– Heb je geen partner meer nodig om in te schrijven
– Wisselen we weer (niet verplicht)
– Zijn er weer open dagen
 
Social dance partys of de zogenoemde “oefen avonden” die nu gegeven worden houden we (nog) niet.
 
Tot slot,
We zijn blij jullie weer te mogen ontvangen, en te zien hoe iedereen geniet van het samen komen en dansen ❤️ 💃
 
Tot snel!
The Latin Dance Studio Team

Compensatie

We krijgen vragen of we deze 8 weken kunnen gebruiken om te kunnen compenseren voor de gemiste lessen. Dat zouden we graag doen maar helaas is dat niet mogelijk door het beperkt aantal dansers dat we kunnen huizen.

Meerdere lessen, Onbeperkt lessen

Als je een 2e, 3e etc etc. les wilt volgen kun je hier aan meedoen mits er plek is.
Stel dat je een 2e les wil nemen dan heeft iemand wiens dat zijn enigste les is voorrang als de les vol is.
Helaas kunnen we even niet onbeperkt als voorheen aanbieden. Op zondag zal daarom de buitenles sowieso doorgaan voor (onze onbeperkt) leden.

 

Inschrijven

Online inschrijven is helaas met de corona situatie niet mogelijk.
Inschrijven gebeurd vlak vooraf de les. Dit doen we omdat we maar een beperkt aantal plekken hebben en omdat er dansers zijn die van te voren geen partner gevonden krijgen. Kom optijd om een in te schrijven en een partner te vinden. Helaas is het Vol is vol.

Hulp man/vrouwen

Geen partner vooraf op de dag zelf kunnen vinden? Voor deze 8 weekse cursus mag er alleen bij Salsa, bachata, kizomba beginners 1 lessen hulp man / vrouw helpen.  Mits diegene op dit moment bij ons les volgt. Bij andere lessen bekijken we de opkomst en zoeken we zelf een hulpman/vrouw voor je.

Koppeldans mogelijk! Zoek een partner!

YESSSSS 🥳🥳!!!

Koppeldansen mag weer! Op voorwaarde van een vaste partner is het weer mogelijk om samen te dansen. Het rooster hebben we aangepast dus check ‘m snel.

Geen vaste partner?
– Op de website en facebook pagina maken we een een FB groep waarbij je oproepjes kunt lezen of plaatsen. Klik hier om naar de pagina te gaan

-Bij aanvang (15 a 10 min vooraf) van de 1e les kun je op locatie (voor de deur) langskomen om andere dansers te ontmoeten en een partner te vinden

Lesrooster &  inschrijven, meer info op:
https://www.thelatindancestudio.nl/lesrooster-juli/

Who is ready to dance 😎😏?

Nieuws over compensatie

Zoals je hopelijk al hebt vernomen starten we met bootcamps wanneer de situatie weer normaal is en we zonder beperkingen binnen mogen dansen. We hopen dat dit oktober / september is. Heb je dit bericht gemist of weet je niet wat een bootcamp is? Klik hier om de vorige berichtgeving terug te lezen.

We hebben voor salsa & bachata onderscheid gemaakt tussen beginners 1 en andere niveaus. Dit omdat beginners nog niet genoeg ervaring hebben om aan deze bootcamps deel te nemen. Voor deze leden  (beginners 1) hebben we verschillende opties uitgedacht omdat binnen deze groep verschillende behoeftes zijn. We zullen hierover contact hebben en met maatwerk een oplossing leveren!
Voor alle hogere niveaus én kizomba houden we dus bootcamps.  Dit houdt in 2 maal een bootcamp van 3 uur. Deze 3 uur zijn opbouwend qua niveau zodat iedereen mee kan doen. Voor Salsa hebben we ook een bootcamp voor dansers die de on2 lessen bij ons hebben gevolgd.

Leste je meerdere uren of onbeperkt? Dan mag je aan al de bootcamps deelnemen.

Lees de laatste nieuwsbrief hier

Juli Cursus & Buiten les

Er is een grote kans dat we in Juli weer mogen beginnen! Het is nog niet zeker, maar er is in ieder geval een akkoord op  het protocol om binnen les te mogen geven. Dit houdt in dat onder deze regels het mag, maar of het mag moet nog worden besluit op worden gemaakt door de overheid.

Het lesrooster dat je op de website vindt is voornamelijk shines. Het protocol dat recentelijk is goedgekeurd staat dat je met een vaste partner ook samen mag dansen. Misschien alvast een partner zoeken ;)? Wanneer zeker is dat dit mag zullen we een rooster draaien dat soortgelijk is aan oude normale roosters.
Hierover deze maand meer, we houden je op de hoogte!

Lesrooster: Klik hier
Tarieven: Klik hier

Tot die tijd geven we nog buitenlessen:
Maandag 19:30 tot 20:30 Bachata (locatie het parkje aan de 1e de lieven keylaan).
Donderdag 19:30 tot 20:30 Salsa movements,styling.basic steps (locatie het parkje 1e de lieven keylaan🌳).
Zondag 13:00 tot 14:00 Salsa movements styling basic steps (locatie onder de brug⛩️)

Interesse? Stuur een Whatsapp naar 0639759726 en je wordt toegevoegd aan een groepsapp. Deze app is voor het weerbericht & locatie van de les.

 

 

Informatie komt niet goed aan!

Beste leden,

Al een tijd sturen wij mails met updates over de corona crisis, hoe dansen daar in verband mee staat en hoe wij de gemiste lessen zullen compenseren.

We krijgen echter, met regelmaat te horen dat er ontevreden cursisten zijn. Deze krijgen niets te horen en dat is vervelend. Wij hebben begrip voor deze frustratie.

Wij vragen aan jou, onze cursist om ons te helpen door je mede cursisten door te informeren. Je kunt degene doorverwijzen naar de website waar op de homepagina een knop staat voor de laatste nieuwsbrief / nieuws.

We hebben ons best gedaan iedereen op de hoogte te stellen. We weten nog steeds niet waarom sommige mensen de email niet krijgen (ook niet in de spam) en gaan daarom of wisselen van hosting provider of hen het laten oplossen.

Bedankt voor je begrip!

The Latin Dance Studio Team

 

Compensatie gemiste lessen in verband met de Corona situatie:

Voor deze gemiste lessen zetten we een reeks bootcamps op die toegankelijk zijn voor iedereen.  Deze worden gegeven door onszelf maar we gaan ook ons best doen te kijken wat jullie, cursisten leuk lijkt en daar eventueel gast docenten voor in te huren!
Een bootcamp is een les van meerdere uren, meestal 3 per bootcamp en heeft een onderwerp of thema binnen de dans die je doet. Je type abonnement bepaald aan hoeveel bootcamps je mee kunt doen (dit wordt nog bekend gemaakt). 
De bootcamps worden gepland wanneer de situatie weer naar normaal is en wij we weer samen mogen dansen zonder restricties.
We hopen dat we deze bootcamps snel kunnen gaan plannen en dat we weer snel met z’n alle veilig en gezond kunnen dansen!

 

18-05-2020

Binnekort hebben we meer duidelijk betreft het open gaan van dansscholen in Nederland. De branchevereniging die ons dansschoolhouders vertegenwoordigd heeft een protocol ingediend. Dit protocol zou er voor moeten zorgen dat we weer kunnen beginnen met de juiste voorzorgsmaatregelen & beperkte aantallen.

We zijn nu dus in afwachting op reactie van de overheid maar kunnen wel rustig aan op andere wijze toch beginnen met dansen!

Het is sinds kort toegestaan om buiten te dansen (mits er wordt gehouden aan de adviezen van het RIVM – 1,5 meter). We gaan dan ook deze week beginnen met shines lessen! Er zijn nu 2 datums gepland:

Woensdag 20 mei 19:30 – 21:30
Zondag 24 mei 13:00 – 14:00

Dit zijn 2 verschillende lessen waarin bodymovement, styling en basic salsa steps worden behandeld.

Voor meer info & Aanmelden kan op info@thelatindancestudio.nl. Graag vermelden welke dag je zou willen dansen & je telefoon nummer. Er wordt een groepsapp gemaakt i.v.m het weer (bij regen gaat het niet door)

Hopelijk tot snel!

 

 

 

————————————————————————–

Beste leden,

Gezien de recente ontwikkelingen van het corona virus en de veiligheids- & gezondheidsrisico’s die hier aan vast zitten hebben wij na overleg besloten de dans lessen & feesten vanaf nu, tot in ieder geval 6 april, te annuleren.

We voelen ons verantwoordelijk verplicht om ook ons best te doen om de verspreiding van het virus tegen te gaan. Gezien de fysieke aard van dansen kunnen we helaas niet anders dan voorlopig het RIVM advies te volgen en voorlopig de deuren te sluiten. Hopelijk daarvoor uw begrip. We hopen snel weer te kunnen openen!

Betreft hoe de lessen kunnen worden ingehaald zijn we nog over aan het overleggen. Hierop volgt later meer info.

Bedankt voor uw begrip,
The Latin Dance Studio team