Nieuwspagina corona

23/11/2020
Beste cursisten,
We  mogen we weer beginnen! Dit doen we voorlopig als voor de lockdown. We geven dus alleen solo lessen en kijken de aankomende tijd aan. Met het RIVM als leid draad mag partnerdans op dit moment maar we zijn voorzichtig en houden het nog even op solo danslessen.
Op basis van onder andere de ontwikkelingen zullen we stapsgewijs kijken wat mag en waar jij en wij ons goed bij voelen. We nemen deze tijd dan ook om te kijken wat jij als cursist wil.
Parterdansen met vaste partner
Partnerdansen zonder vaste partner
Solo shines lessen
Laat het ons even weten op
📩 info@thelatindancestudio.nl
Instromen bij de solo danslessen aankomende week kan nog. Stuur ons dan een mailtje op: info@thelatindancestudio.nl heb je je al ingeschreven dan hoef je niets te doen .
Bedankt en tot snel bij de solo lessen!
The Latin Dance Studio Team
Weer open!  Tijdelijk lesrooster
Beste cursisten,
We zijn blij te melden dat degene die positief getest zijn het goed maken en niet meer ziek zijn.
Volgende week kunnen we onze lessen voortzetten en doen dit met wat aanpassingen.
We gaan over op solo (zonder partner) lessen tot de situatie samen dansen weer toe laat. We zullen hierover regelmatig updates geven in wat het vooruitzicht is. De lessen zijn opgedeeld qua niveau’s. Het zullen niet alleen shines als een suziQ zijn en 3 tap zijn. In deze lessen leren we je meer over technieken als spinning , bodymovement en leading & following. Ja, zonder partner! Het voordeel hier van is is dat je je je volledig kant richten op bijvoorbeeld de juiste stappen, balans en doorbewegen.
De lessen die we voorlopig aanbieden vallen onder de huidige september cursus. Als je ingeschreven staat kun je kiezen om hier aan deel te nemen of je lessen te bevriezen tot wanneer we weer samen dansen. De lessen zijn natuurlijk onder voorbehoud dat er niets in de tussentijd veranderd ten opzichte van de landelijke maatregelen.
Gezien het maximum aantal mensen van 30 is het nodig om in te schrijven. Inschrijven kan op de volgende manier. Mail ons op info@thelatindancestudio.nl met de volgende info.
– Je naam
– Telefoon nummer
– Het type abonnement wat je in de september cursus hebt
– Welke lessen je wilt nemen in het aangepaste rooster.
Tot op de dansvloer!
The Latin Dance Studio
Positief getesten

Beste cursist,

Er zijn mensen positief getest die onze lessen of oefen avond hebben bezocht. Ook binnen ons team hebben wij positief getesten. Deze zijn op tijd thuis gebleven en hebben niet met klachten les gegeven.

De minimale sluitingstijd is van 1 week naar minimaal 2 weken opgeschoven. We vinden het verschrikkelijk maar blijven positief en hopen jullie zo snel mogelijk weer te zien genieten van het dansen.

Blijf gezond en hopelijk tot snel
The Latin Dance Studio Team

Onderbreking cursus (maandag 19 oktober t/m zondag 25 oktober)
Beste cursisten,
We gaan onze deuren voor (minimaal) 1 week sluiten.
De voornaamste reden is dat er team leden verkouden of grieperig zijn geworden gedurende de week of dit weekend. Deze zijn (op tijd) thuisgebleven. Er heeft dus niemand met klachten lesgegeven. We willen geen enkel risico nemen en zijn daarom tot dit besluit gekomen.
Wanneer de lessen worden hervat, doen wij dat met aangescherpte regelgeving zodat we een veiligere omgeving creëren en hopelijk open kunnen blijven.
Hopelijk tot snel,
The Latin Dance Studio Team
September lessen
Tijdens deze cursus geven we onze cursisten de keuze of zij willen dansen met een vaste partner of dat ze willen door wisselen. Als je wilt dansen met een vaste partner is het van belang dat je deze tevoren vindt!
Officieel gezien (conform RIVM: https://www.rijksoverheid.nl/…/openbaar-en-dagelijks-…/sport) mochten we in de huidige juli cursus al wisselen. We vonden het zelf wat snel en besloten deze cursus met vaste partners te dansen.
De zaal wordt opgedeeld in dansers die wel of niet wisselen (links / rechts van de zaal) en we zorgen er verder voor dat er voldoende afstand tussen de groepen/koppels zijn.
Social dance partys of “oefen avonden” organiseren wij voorlopig niet.
Voor de rest geld:
-Houdt buiten het strict noodzakelijke 1,5m afstand.
-Bij binnen komst handen desinfecteren (staan overal pompjes)
? Verdere uitleg compensatie regeling
Vorig seizoen hebben we door corona maar 10 van de 16 lessen kunnen geven. Dit houdt in dat er 6 weken nog ingehaald mogen worden.
Wil je je inschrijven voor de September cursus? Dan berekenen we je tegoed en rekenen we deze door als korting op je cursus. Zo niet dan ben je gewoon vrij om langs te komen (even melden aan de bar) en de weken in te halen. Inschrijven is dus géén voorwaarde, inhalen kan altijd.
Belangrijk is wel dat wanneer je besluit te gaan inhalen, je deze in één reeks komt inhalen. Je kunt dus niet een les nemen, en 5 weken later weer eentje etc. etc.
Heb je 2 lessen? Dan mag je 6 weken 2 lessen komen doen.
Heb je onbeperkt? Dan mag je 6 weken onbeperkt komen doen.
Heb je nog een vraag stuur ons dan een mail!
Tot snel! ❤️ ?
The Latin Dance Studio Team